Waarom Steg werkt
ervaren specialisten staan om jou heen

Samen met een interdisciplinair team ga je aan de slag. Daarbij kijken we niet alleen naar jouw klacht(en), we richten ons ook op jou als persoon. Lichamelijke, mentale, sociale aspecten en ook zingeving en je werk nemen we hierin mee.

"Door eerst stil te staan, door te herkennen wat speelt kun je je eigen richting bepalen. Je komt fysiek en mentaal in beweging en gaat op zoek naar de juiste werk-privébalans. Dat is waarom Steg echt werkt."

Een team van specialisten  

Doordat je met één team van specialisten werkt, is de onderlinge communicatie veel effectiever dan wanneer je herstelzorg los van elkaar organiseert. Het voordeel voor jou is dat je niet steeds weer je verhaal hoeft te vertellen en dat de specialisten goed op elkaar afgestemd zijn. Zo bespaar je kostbare energie waardoor jouw herstel naar volwaardig functioneren sneller kan verlopen.

Persoonlijk, betrokken en veilig

Door persoonlijke aandacht, individuele training en in klein groepsverband met anderen samen te werken, is er sprake van (h)erkenning en ontspanning. Daardoor krijg je sneller inzicht en ervaar je dat het anders kan. Zo lukt het je om stappen te maken en weer vertrouwen te krijgen in je dagelijks functioneren.

Mens en omgeving

Bij het traject betrekken we ook jouw omgeving. Iemand die dicht bij jou staat, zoals je partner, je ouders of een goede vriend/vriendin. Ook je werkgever wordt bij het traject betrokken om er samen voor te zorgen dat jij weer vanuit eigen kracht kunt functioneren.

Steg gaat verder

Wij ervaren dagelijks dat met onze integrale aanpak patronen en langdurige klachten doorbroken kunnen worden. Dit gaat verder dan de standaard aanpak met losse behandelingen. Deze jarenlange ervaring deden wij onder andere op bij Winnock, één van de toonaangevende organisaties op dit gebied,

Bij Steg ervaar jij

Veiligheid
In een veilige omgeving durf jij jezelf te zijn. Voel je de ruimte om je verhaal te kunnen delen..
Verbondenheid
Met de medewerkers van Steg, jouw werkgever en jouw omgeving.
Betrokkenheid
Een betrokken team zorgt ervoor dat je je écht gezien en gehoord voelt.

Wil je meer weten over herstellen met Steg?

Neem contact met ons op
Vraag een traject aan
Heeft een medewerker mentale of fysieke klachten en dreigt deze uit te vallen of verzuimt deze al enige tijd? Vraag als werkgever of verwijzer een traject aan
Traject aanvragen