Het team
Betrokken, persoonlijk en veilig

Jack van de Klundert

Jack van de Klundert

Fysiotherapeut, re-integratiecoach en relatiemanager

Samenwerken met de medewerkers die deelnemen aan ons programma en met het interdisciplinaire team is waar ik blij van word en wat mij inspireert. Daarbij leer ik nog dagelijks van mijn team maar ook van de medewerkers die deelnemen aan onze programma’s!

Vaak hebben mensen al behoorlijk wat onderzoeken bij verschillende specialisten achter de rug en belanden ze in een vicieuze cirkel. Vermoeidheid of klachten waarvoor niet altijd een oorzaak wordt gevonden, dat heeft een negatief effect op de fysieke en mentale conditie. In de trainingszaal leer ik mensen ervaren op een haalbaar niveau te starten en daarna stapsgewijs weer op te bouwen. Datzelfde geldt voor de werkhervatting.

Het betrekken van de omgeving van de medewerker vind ik van grote toegevoegde waarde. Mijn ervaring is dat samen afstemmen voor en tijdens het programma tot een gedragen en duurzaam resultaat leidt.

Ellen Jagt

Ellen Jagt

Fysiotherapeut en re-integratiecoach

“Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”, ik kan het niet meer anders zien. Hoe gedachten, gevoelens en gedrag van invloed zijn op het lijf en omgekeerd, dat blijft voor mij boeiende materie. Mensen meenemen in deze visie en ondersteuning bieden bij hun herstel is een passie waar ik graag werk van maak.  

Mijn kennis en ervaring op het terrein van chronische pijn, stressklachten, beweging, ontspanning, leefstijl, mindfulness en re-integratie zet ik graag in voor jouw herstel. Ik werk met een open blik, onbevooroordeeld en ga graag met je op zoek naar wat er nodig is om weer in beweging te komen.

Jolanda Antonie

Jolanda Antonie

Officemanager

Professioneel, betrokken, persoonlijke aandacht, samen werken en samen leren. Met jou en met ons interdisciplinaire team. Dat inspireert mij en zo werk ik graag.  

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis en ervaring in diverse functies opgedaan bij grote commerciële bedrijven. Totdat ik gehoor gaf aan mijn hart en interesse en me ben gaan richten op organisaties met een maatschappelijke insteek. Zo kwam ik terecht bij een revalidatie/re-integratiekliniek en van daaruit bij Steg Werkt.

Je kunt bij mij terecht met allerhande vragen over onze vestiging, het programma, de planning, ons interdisciplinaire team, etc.. Zorgen dat alles in goede banen loopt, veel ballen hooghouden, waardevolle contacten en een uniek team om mee samen te werken: dat geeft mij energie en plezier in wat ik doe.

En hoe mooi is het, om jou vanuit eigen kracht weer gezond en vitaal aan het normale leven te kunnen laten deelnemen? Ik neem je graag mee in onze visie.

Dennis Voorendt

Dennis Voorendt

Gezondheidszorgpsycholoog

Het begeleiden van mensen met aanhoudende klachten doe ik nu 25 jaar en ik heb doorleefd hoeveel effectiever en gezonder het is, om met behulp van een interdisciplinaire werkwijze mensen te helpen hun focus te richten op verbetering van functioneren in plaats van uitsluitend vermindering van klachten na te streven.

In het team vervul ik de rol van gezondheidszorgpsycholoog. Ik ben nieuwsgierig, creatief en ontwikkelingsgericht. Ik werk pragmatisch en oplossingsgericht en heb het streven om díe psychologische methodieken te gebruiken die het best passen bij jou en jouw hulpvraag.

Margot Hoofs

Margot Hoofs

Fysiotherapeut en re-integratiecoach

Wat is het verhaal rondom het ontstaan of het voort blijven bestaan van klachten en het verlies van veerkracht? Dit is wat mij interesseert en nieuwsgierig maakt. Niet alleen de klacht, maar ook het verhaal van de mens met de klacht.

Ik hecht waarde aan vanuit het contact met de ander werken, met de mensen die ik begeleid en met de collega’s met wie ik samenwerk. Ik geef graag inzicht in het stresssysteem en hoe dit van invloed is op de samenwerking van ons mentale en fysieke welbevinden. Mijn kennis van en ervaring in de begeleiding van mensen met onder andere burn-out klachten, overspannenheid, onverklaarbare chronische klachten en re-integratie zet ik graag in om je weer op weg te helpen. Ik werk vanuit betrokkenheid, onbevooroordeeld en zoek de afstemming op jouw hulpvraag.